woensdag 4 juni 2014

Verjaardagskaartje vriend

Afgelopen week heb ik heerlijk genoten van een vakantie op Lefkas. Een klein grieks eilandje in de Ionische zee ter grootte van Texel. Schitterend weer gehad, leuke dingen gedaan en lekker uitgerust. Kortom een top vakantie.

Vandaag is mijn vriend jarig en uiteraard hoort daar een kaartje bij. Ik ben een hele uitdaging aan gegaan door het kaartje van de liftchallenge te liften met allemaal tekststempels. Op (bijna) al mijn kaartjes zit er wel één, maar niet zo veel als nu.Dit is het kaartje voor mijn vriend geworden, ze zijn wel eens spectaculairder geweest, maar het gescrapte fotoboekje wat hij ook heeft gekregen was erg veel werk, dus dat compenseert het weer ;). Daarbij heeft hij een koffer gekregen, een boekje over Brugge en een gescrapt fotoboekje met foto's van ons samen. (Resultaat volgt later nog een keer). Dus hij is helemaal klaar voor een weekendje Brugge over een aantal weken (wat hij overigens vorig jaar voor z'n verjaardag kreeg.)

3 opmerkingen:

 1. Ook toevallig, ook ik was op een eilandje ter grootte van Texel, maar dat was Skiathos.
  Je liftkaart voor je vriend vind ik erg mooi gedaan, mooie kleuren gekozen en goed stempelwerk! Alvast veel plezier in Brugge, een leuke stad! Fijn dta je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat een verhaal!! En je kaart vind ik erg leuk geworden, hoor! Hoeft toch niet altijd spectaculair? Als het maar met liefde is gemaakt ;) en dat geloof ik! Alsnog gefeliciteerd en tot morgen! Zin in!
  Ben wel benieuwd naar je boekje, neem je 'm mee? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog van harte natuurlijk!
  Je kaartje kaartje is mooi, vind de kleurencombi top!
  Leuk dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen